2014 čo nové v kúpeľoch.

Čo nové sa chystá v roku 2014 v kúpeľoch na Slovensku?

Ak aj vás zaujímajú novinky z kúpeľníctva, odporúčam článok v denníku Pravda. V dosť rozsiahlom príspevku sa dočítate o rôznych akciách, rekonštrukciách bazénov a samozrejme aj to čo ľudí najviac zaujíma, o cenách.

Venujú sa dokopy až sedemnástim kúpeľom, kde informácie o novinkách podávajú vedúci pracovníci kúpeľov. Zopár zaujímavých:

  • Kúpele Bardejov:
    Ponúkajú zľavy od 27 euro na osobu/noc pre pobytové balíčky: Harmony, Wellness vitality, Senior špeciál. Popri tom ponúkajú aj ďalšie druhy pobytov so zľavami od 15 až 25 %.
  • Kúpele Dudince
    Akcia 1 + 1 v Hoteli Minerál (platná v období január – marec) a celoročne pobyt Partner na liečení. Ako novinku pripravili liečebnú procedúru: minerálna lampa gou-gong.
  • Kúpele Trenčianske Teplice
    Ako novinku uviedli pobyty Pravá kúpeľná klasika a Pravá kúpeľná rýchlovka. V júni bude aj možnosť vyskúšať si liečivý bazén Sina v novom šate. Aj v roku 2014 pokračujú vo výhodných pobytoch Senior špeciál I a II.“
  • Kúpele Piešťany
    Širokou rekonštrukciou po 40 rokoch prejde bahenné oddelenie, zrkadlisko a rehabilitačné centrum v kúpeľnom dome Danubius Health Spa Balnea. Od 6. apríla bude kúpeľný hotel Pro Patria** prvým all inclusive hotelom na kúpeľnom ostrove. Kúpeľný cenník 2013 je platný do 5. apríla 2014. Od 6. apríla 2014 vstupuje do platnosti nový cenník.
  • Kúpele Nimnica
    Pre pacientov v skupine B pripravili špeciálnu ponuku s 0 eurovým doplatkom vo vybraných zariadeniach. Pre samoplatcov ponúkajú až do Veľkej noci 6-dňový pobyt s plnou penziou, vstupným lekárskym vyšetrením a 15 procedúrami od 150 eur/os/pobyt.
  • Kúpele Turčianske Teplice
    Pre dôchodcov majú pripravený pobyt Relax pre seniorov, ktorý je v ponuke od 1. marca. Akciový balík zahŕňa: 5 x ubytovanie, 5 x polpenzia, konzultácia lekára, 10 procedúr, 2×2 h vstup do Areálu SPA – Aquapark, 5 x vstup do plaveckého bazéna.

Toto boli iba vybrané určite časti z príspevku. Ak sa chcete dozvedieť viac, tak ako bolo spomenuté, celý článok nájdete v denníku Pravda.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.