Rekonštrukcia Piešťanského Balneocentra dokončená

V Piešťanoch pribudla nová balneoterapia.

Rekonštrukcia oddelenia bahenných zábalov, zrkadlisko a rehabilitačné centrum Danubius Health Spa Balnea v Kúpeľoch Piešťany začala 1. novembra 2013 je ukončená.
Vynovené priestory slúžia klientom od začiatku apríla. Jednou z najdôležitejších noviniek je, že termálne bazény sú predelené na časť s teplejšou a chladnejšou vodou. Pacienti, ktorí kvôli vysokej teplote nemohli zrkadlisko doteraz využívať, budú môcť byť teraz úspešne ošetrovaní.

Podľa návrhu architektov vynovili bazény, rehabilitačné a masérske priestory, fitnes centrum, telocvičňu, recepciu a veľa ďalšieho.

Plocha fitnes centra sa rozšíri na 300 m2. V komplexe bude krytý bazén s vlastným rehabilitačným bazénom a saunou. V budúcnosti sa v týchto priestoroch ešte dostavajú šatne pre ambulantných hostí.
Rehabilitačné centrum bude využívať najmodernejšie medicínske metódy, včítane vybavenia s malou kuchynkou a automobilom, aby sa s rehabilitujúcimi pacientmi mohli čo najlepšie precvičovať úkony bežného života. Najmodernejšie rehabilitačné prístroje podporujú rehabilitáciu kolena, ramien a kĺbov pri reumatických ťažkostiach a po operáciách.

Tlačová správa SLKP a. s. (krátené)

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.