Kúpeľný hotel Pax- Trenčianske Teplice

Medzi obľúbené miesta na stretávanie kúpeľných hostí určite patrí hotel Pax. Mnohí sú priamo aj ubytovaní v tomto kúpeľnom dome.

pax-hotel

Nedávno zrekonštruovaný kúpeľný hotel Pax je priamo v centre na pešej zóne kúpeľov Trenčianske Teplice. Ubytovaný kúpeľný hosť určite ocení polohu hotela. V blízkosti má kúpeľný park, ktorý využije na krásne prechádzky alebo na kultúrno-spoločenský život.
Výhodou je aj to, že kúpeľný hotel je prepojený s budovami, kde sa nachádzajú termálne bazény a podávajú procedúry (Whirlpool, vaňové kúpele, Keippova vodoliečba a iné)  a tak má návštevník všetko „po ruke„. Lekárske ordinácie a niektoré procedúry sú hosťom k dispozícii priamo v hoteli.

Hotel Pax – ubytovanie

Kúpeľný hotel Pax má kapacitu 270 lôžok, ktoré sú rozmiestnené na šiestich poschodiach. Kúpeľným hosťom sú k dispozícii jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby, 7 komfortných apartmánov a 3 bezbariérové izby.

  • Comfort
    sociálne zariadenie, umývadlo, kúpeľňa, sprchovací kút, rádio, telefón, TV, satelitný prijímač, chladnička, internetová prípojka
  • Apartmán A
    sociálne zariadenie, umývadlo, kúpeľňa, sprchovací kút, vaňa, rádio, telefón, TV, satelitný prijímač, chladnička, internetová prípojka, spálňa a oddelená obývacia miestnosť, trezor, fén
  • Apartmán B
    sociálne zariadenie, umývadlo, kúpeľňa, sprchovací kút, vaňa, rádio, telefón, TV, satelitný prijímač, chladnička, internetová prípojka, trezor, fén
hotel Pax-recepcia
hotel Pax-2postelova izba
hotel Pax-1postelova izba

Hotel Pax – stravovanie

Reštaurácia sa nachádza na prvom poschodí. Hotel má výťah, tak nie je problém sa tam dostať.

  •  raňajky sú podávané formou bufetových stolov, pozostávajúcich zo studeného, teplého bufetu a ponuky nápojov ( káva, čaj, kakao, studené nápoje)
  •  obedy a večere majú zabezpečený výber z piatich jedál (2 mäsité, vegetariánske jedlo a sladké jedlo, ovocný balíček)
  •  možnosť výberu z reštauračného lístka za doplatok

Ponuka kúpeľných pobytov hotel Pax Trenčianske Teplice ► ►