Rekonštruovaný hotel Krym otvoria 2.8.2015

Významnej zmeny so po dlhej dobe dožije najväčší liečebný dom v meste Trenčianske Teplice – KRYM. Pre všetkých zákazníkov bude otvorený 2. augusta 2015.

novy krym


Ako sme už informovali, hotel Krym v Trenčianskych Tepliciach bol rekonštruovaný. Rozsiahla rekonštrukcia vyhľadávaného kúpeľného hotela Krym, umiestneného priamo v srdci kúpeľného mestečka na pešej zóne, prebiehala od novembra 2014 do konca júla 2015. Najvýraznejšími zmenami prešla ubytovacia časť a svoju podobu kompletne zmenila aj fasáda hotela.

Rekonštrukciou kúpeľného hotela sa zvýšil aj žiadaný svetový štvorhviezdičkový štandard, ktorý uspokojí aj náročnejších zákazníkov. Nič sa nezmenilo ani na priamom prepojení s vonkajším plaveckým bazénom Grand.

Ak sa vyberiete do obľúbených kúpeľov Trenčianske Teplice, tak si môžete opäť objednať pobyt v novo zrekonštruovanom kúpeľnom hoteli Krym za nezmenené ceny. A teraz v termíne od 2.8. – 9.8.2015 s 15% zľavou.

Ubytovanie v tomto hotely môžete využiť aj na kúpeľný víkendový pobyt, ktorý nezaberie mnoho času, ale vďaka zmene prostredia vám pomôže nabrať novú sílu.

zdroj a foto