Karel Gott sa lieči v kúpeľoch!

Lekári Karla Gotta nenechávajú nič na náhodu. Majstrovi, ktorý má za sebou veľmi náročnú liečbu rakoviny lymfatických uzlín a pred niekoľkými týždňami musel podstúpiť operáciu brušnej dutiny, naordinovali pobyt v kúpeľoch.

Na niekoľko týždňov sa jeho domovom stali Mariánské Lázně. Práve v týchto kúpeľoch sa spevák teraz po veľmi náročnej liečbe dáva dohromady.

Moji milí příznivci, srdečně vás zdravím z Mariánských Lázní. Dopřávám si zde blahodárný lázeňský léčebný pobyt, s rodinou se procházím po kolonádě a nechávám na sebe působit i tóny proslulé Zpívající fontány. I vy si užívejte hezkých dnů, váš Karel Gott,“ napísal na svoj profil na sociálnej sieti.

Je zrejmé, že mu pobyt v kúpeľoch veľmi prospieva. Gott totiž vyzerá naozaj skvelo a na svoje prechádzky po kolonáde volí outfit ala švihák lázeňský.

Mariánské kúpele tak majú veľmi nečakaného a slávneho hosta. Teraz aj obyčajná prechádzka po mariánskolázeňské kolonáde sa pre mnohých kúpeľných hostí môže zmeniť na nezabudnuteľný zážitok.

1 komentár k “Karel Gott sa lieči v kúpeľoch!”

  1. ten človek má neuveriteľných 80 rokov a stále funguje.
    (vychádzam aspoň z tej bankovky s ním )
    má peniaze, takže si môže dovoliť drahé liečby a procedúry.
    Na druhej strae, peniaze nekradne, ale zarobil svojim hlasom a charizmou. Môžeme mu to viacerí len závidieť. Hlas, charizmu, meno, ale aj znalosť jazykov. lebo ísť a presadiť sa v nemecku, to neviehocikto.

Nie je možné pridávať komentáre.