Termálny bazén SINA a odpočiváreň Hammam opäť otvorený

Najväčšia atrakcia kúpeľov Trenčianske Teplice – komplex Hammam a termálne zrkadlisko Sina je od 24 septemba 2014 znovu otvorené.

Bazén Sina sa radí medzi najvzácnejšie kúpeľné termálne bazény na Slovensku, pretože ako jediný ponúka kúpeľ v takzvanom zrkadlisku – t. j. s termálny prameň vyviera do bazénu priamo z prírodného termálneho zdroja pod úrovňou bazéna. Termálna voda si tak zachováva pôvodné, plnohodnotné liečivé zloženie bohaté na minerálne látky, a s priemernou teplotou až 39°Cje ideálna pre všetkých, ktorí obľubujú horúce kúpele

Na stránkach kúpeľov sa okrem iného dočítate:

Po rozsiahlej rekonštrukcii, ktorá trvala od 1.3.2014 do 22.9.2014, sa verejnosti sprístupní termálny bazén Sina v novej, modernizovanej podobe.

„Spokojnosť našich klientov je vždy na prvom mieste. Rekonštrukcia vnútorných priestorov nadväzovala na zrekonštruovanie strešnej krytiny pavilónu. V tejto druhej fáze rekonštrukčných prác sme sa zamerali na vnútorné vybavenie budovy, pre zvýšenie komfortu a celkového estetického dojmu pravých kúpeľov“ hovorí generálna riaditeľka kúpeľov Ing. Andrea Puskailer. „Pri rekonštrukčných prácach sa dbalo na celkovú šetrnosť stavebných prác, ktoré sme realizovali tak, aby si náš najväčší poklad – prírodný termálny prameň, zachoval svoju 100% čistotu a výnimočné minerálne zloženie.“ dodáva generálna riaditeľka Kúpeľov Trenčianske Teplice.

zdroj: Kúpele Trenčianske Teplice