Hotel Most Slávy – Trenčianske Teplice

Hotel Most Slávy bol niekoľko rokov spojený s medzinárodným filmovým festivalom ART Film

mostslavy-hotel

Na kraji kúpeľného parku Trenčianske Teplice, v tesnej blízkosti rieky Teplička sa nachádza hotel Most Slávy. Súčasťou hotelového komplexu  sú vily Miramare-Corfu,Dea a vila Vera. Celkovú atmosféru hotela dotvára jedinečný Most Slávy s menami významných osobností ocenených na medzinárodnom filmovom festivale ART Film.

Priamo v hoteli svojím hosťom sú v ponuke liečebné procedúry, rovnako ako masáže, bazén, vírivka a sauna. Hotel Most Slávy sa nachádza  v blízkosti Kúpeľnej Dvorany, ktorá je centrom bohatého kultúrneho diania.

Ponuka kúpeľných pobytov hotel Most Slávy Trenčianske Teplice ► ►

Hotel Most Slávy – ubytovanie

Jednolôžkové a dvojlôžkové izby sú zariadené štýlovým rustikálnym nábytkom, vybavené sú kúpeľnou s vaňou alebo sprchovým kútom a toaletou. Zariadenie izby –  sociálne zariadenie, kúpeľňa, rádio, telefón, TV, satelitný prijímač, minibar, fén. Rodinný apartmán – dvojlôžkový apartmán je možné prepojiť s nadväzujúcou dvojposteľovou izbou s pevným lôžkom ako prístelkou a vytvoriť tak rodinný apartmán pre 5 osôb, s dvoma samostatnými kúpeľňami.

hotel Most Slávy-2postelova izba
hotel Most Slávy-1postelova izba
hotel Most Slávy -restauracia

Wellness a liečebné procedúry poskytované priamo v hoteli Most slávy

Inhalačné terapie:oxygenoterapia. Elektroliečba:magnetoterapia. Svetloliečba:biolampa, laseroterapia. Masáže:lymfomasáž, klasická, reflexná, reflexná, chodidiel, masážny prístroj, medová detoxikačná, japonská masáž-Shiatsu. Cvičenie:v bazéne, skupinový telocvik, individuálna rehabilitácia. Kúpele:vírivý. Zábaly:rašelinové. Sauny:fínska, parná. Ostatné:ultrazvuk, plynové injekcie s aplikáciou CO2.

Poznámka
Parkovanie na hotelovom parkovisku zadarmo. Pobyt domácich zvierat je možný (za poplatok).