Hotel Slovakia – Trenčianske Teplice

Hotel Slovakia-Trenčianske Teplice

Na seniorské pobyty v kúpeľoch Trenčianske Teplice je často vyhľadávaný kúpeľný hotel Slovakia.
Známy kúpeľný hotel Slovakia je na začiatku pešej zóny kúpeľov Trenčianske Teplice. Ubytovaný kúpeľný hosť určite ocení to že všetky izby majú balkón alebo terasu. Hlavne v lete je príjemné si tam v kľude relaxovať. Priamo v hoteli je klientom k dispozícii vnútorný bazén a relax centrum. Ubytovaní hostia to nemajú ďaleko ani na kúpeľné procedúry, vzdialenosť hotela od procedúr je cca 150 m.

Kto má rád tanečné večery si príde na svoje.
Priamo v hoteli sa nachádza kaviareň so živou hudobnou produkciou, nočný disco bar,  slnečná terasa s výhľadom na pešiu zónu.   Nie je to ďaleko ani od kúpeľného parku, ktorý je vhodný na krásne prechádzky alebo na kultúrno-spoločenský život. Hotel Slovakia má kapacitu 140 lôžok na štyroch poschodiach. Pohodlný komfort v jedno, dvojlôžkových izbách, rodinných izbách a apartmánoch zabezpečuje kúpeľňa s vaňou/sprchou, WC, SAT/TV, rádiobudík a telefón.

Vybavenie izby

celková kapacita hotela je 140 lôžok. Všetky dvoj- a jednolôžkové izby majú kúpeľňu (sprcha alebo vaňa), WC, TV, telefón, rádio, balkón, Wifi. (Fény možno zapožičať na recepcii)

Ponuka kúpeľných pobytov hotel Slovakia Trenčianske Teplice ► ►

Hotel Slovakia – stravovanie

Reštaurácia sa nachádza na prvom poschodí.

  • raňajky sú podávané formou bufetových stolov, pozostávajúcich zo studeného, teplého bufetu a ponuky nápojov ( káva, čaj, kakao, studené nápoje)
  • obedy a večere majú zabezpečený výber z piatich jedál (2 mäsité, vegetariánske jedlo a sladké jedlo, ovocný balíček)
  •  v kaviarni možnosť výberu z Á la carte

Procedúry poskytované hotelom

V hoteli je k dispozícii vnútorný ohrievaný bazén, sauna a masáže. Na ostatné procedúry sa dochádza do hotela Krym (20m), do domu Kaštiel alebo Sina (200m)

Poznámka
pobyt domácich zvierat je možný (za poplatok), parkovisko priamo pri hoteli (za poplatok)

Pobyty hotel Slovakia