Hudobné leto Trenčianske Teplice 2015.

Ak sa počas týchto mesiacov chystáte na kúpeľný pobyt v Trenčianskych Tepliciach, tak máte možnosť pozrieť si aj hudobný festival.
Tento rok je jubilejný 70.ročník najstaršieho stredoeurópskeho hudobného festivalu, ktorého hlavným organizátorom sú Kúpele Trenčianske Teplice. Festival začína už 10.júla a končí 4. septembra 2015. Počas deviatich týždňov sa milovníci hudby majú na čo tešiť.

Takmer 20 podujatí širokého žánrového zamerania:

  • komorné koncerty,
  • hudobné telesá a interpretov širokého žánrového zamerania,
  • mladé husľové talenty,
  • divadelné predstavenia i sprievodné aktivity.

Bohatý program 70. ročníka festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice 2015.

festival (1)

Záujemcovia sa majú na čo tešiť:

Vystúpia ART MUSIC ORCHESTRA a sólista Opery SND Daniel Čapkovič, Andrea Bučko, Mária Kmeťková, Daniele Ruzzier, Eva Pavlíková, Andrea Zimányiová, Tomáš Majláth, sólistka Opery SND Jitka Sapara Fischerová, Gordana Pavić Zubović, SĽUK, Miriam Kaiser & band, Cigánski diabli s Katkou Knechtovou, Balkansambel, Teatro Wüstenrot, komunitné divadlo Tiché iskry a mnoho ďalších.

Hudobné leto Trenčianskych Tepliciach je nielen pre kúpeľných hostí a návštevníkov mesta, ale aj pre všetkých milovníkov kvalitnej hudby a zábavy.

Pobyty v kúpeľoch

Ak sa rozhodnete skĺbiť pohodový relax s kultúrou pozrite si ponuky pobytov v Trenčianskych Tepliciach alebo v iných kúpeľoch.

2015-pobyty