Trenčianske Teplice – Parkhotel na Baračke

baracka-trteplice

Poloha hotela je ideálnym miestom pre oddych a relax.Hotel sa nachádza na okraji kúpeľného parku, do centra mesta Trenčianske Teplice s pešou zónou a termálnymi kúpeľmi je to 10 min chôdze cez kúpeľný park, novootvorené letné kúpalisko Zelená žaba je tiež neďaleko.
Vedľa hotela sa nachádza Labutie jazierko s možnosťou člnkovania a rybolovu a športový areál s tenisovými kurtami a minigolfovým ihriskom.

V hotelovom wellness centre nájdete širokú ponuku viac ako 30 liečebných procedúr pod jednou strechou, ktoré vhodne doplňuje krytý bazén, saunový komplex a solárium.

Izby a zariadenie

Každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovým kútom a toaletou, sušičom vlasov, káblovou TV, prípojkou na internet, telefónom, minibarom a trezorom.

  • Jednolôžková izba
    Jednolôžková izba predstavuje klasickú dvojlôžkovú izbu obsadenú jednou osobou. Komfort a priestrannosť ocenia nielen obchodní cestujúci.
  • Dvojlôžková izba
    21 priestranných izieb s možnosťou jednej prístelky poskytuje komfortné ubytovanie vhodné aj na dlhodobejšie pobyty.
  • Apartmán
    Štúdio tvorí jedna miestnosť s manželským dvojlôžkom a obývacou časťou s posedením. Malý apartmán pozostáva z dvoch miestností – spálne s manželským dvojlôžkom a obývacej miestnosti. Veľký apartmán sa skladá z troch miestností – spálne s manželským dvojlôžkom, obývacej miestnosti a pracovne
  • Rodinná izba
    Rodinná izba pozostáva z dvoch rovnocenných dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky, ktoré sú prepojené uzamykateľnými dverami. Každá izba má svoju vlastnú kúpeľňu s rohovou vaňou a toaletou.

Poznámka:
Pobyt domácich zvierat je možný (za poplatok – nutný očkovací preukaz a vodítko)
Parkovanie: Bez poplatkov: vlastné parkovisko.
Požičovne:cestné bicykle, vybavenie tenis, lyžiarska výstroj, horské bicykle.

Ponuka kúpeľných pobytov Parkhotel na  Baračke Trenčianske Teplice ► ►