Kúpeľné pobyty – hotel PAX

obrázok hotel Pax Trenčianske Teplice

Kúpeľný hotel Pax je priamo v centre na pešej zóne kúpeľov Trenčianske Teplice. Ubytovaný kúpeľný hosť určite ocení polohu hotela. V blízkosti má kúpeľný park, ktorý využije na krásne prechádzky alebo na kultúrno-spoločenský život.

Hotel je prepojený s najobľúbenejším teplickým termálnym bazénom SINA a historickou odpočivárňou Hammam ako aj s budovami, kde sa podávajú procedúry.

Kúpeľný Hotel Pax sa nachádza v srdci prírody, obklopený zelenou. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú únik z ruchu mesta. Okolie hotela ponúka krásne turistické trasy a možnosti prechádzok v prírode.

Ubytovanie

Hotel ponúka rôzne typy ubytovania, vrátane komfortných izieb a apartmánov. Všetky izby sú vkusne zariadené a poskytujú pohodlné a relaxačné prostredie.

Hotel Pax – Wellness a relax

Kúpeľný Hotel Pax má moderný wellness komplex, kde si hostia môžu dopriať relaxačné procedúry a masáže. S bazénom a saunou je to miesto, kde môžete naozaj načerpať novú energiu.

Aktivity

Okolie hotela je bohaté na rôzne outdoorové aktivity. Môžete si zahrať tenis, jazdiť na bicykli alebo sa vybrať na prechádzku po okolitých lesoch a jazerách.

Hotel Pax – Stravovanie

Hotel ponúka bohatý výber jedál v reštaurácii s regionálnou kuchyňou. Hostia môžu vychutnať lahodné jedlá a miestne vína.


Trenčianske Teplice, hotel Pax – vyberte si kúpeľný pobyt

 StravaDĺžkaCena /Pobyt 
Kúpeľný liečebný pobytplnod 6 nc.od 504 €Viac info
Relaxačný pobytpolod 2nc.od 188 €Viac info
Seniorský pobytplnod 6 nc.od 474 €Viac info
Kúpeľné minimumpolod 2 nc.od 142 €Viac info
trencianske-kupele

V kúpeľoch Trenčianske Teplice sú aj ine možnosti ubytovania.