Kúpeľné pobyty – hotel Thermia Palace, Piešťany

thermia-piestanyHotel vhodný pre, najnáročnejších klientov. Thermia Palace sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Kolonádového mosta a Napoleonskych kúpeľov.

S hotelom Thermia Palace sú priamo spojené kúpele Irma, ktoré sú okrem klasických procedúr, zrkadliska, vodoliečby, vaňového oddelenia a masáží doplnené aj o nový trakčný bazén. Kúpele Irma sú známe svetovou raritou, ktorou je jedinečný bazénový kúpeľ s prírodným dnom tvoreným 10 – 30 cm hrubou vrstvou piešťanského sírneho bahna, do ktorého prenikajú prírodné vývery termálnej minerálnej vody.

Vybavenie izieb

izby kat. Komfort sú klimatizované, vybavené kúpeľňou (vaňa / sprcha, sušič vlasov), WC, sat-TV, Wi-Fi pripojením na internet, trezorom, dvoma telefónmi, minibarom, čajových a kávovým servisom, fliaš minerálnej vody, županom.
V hotely sú aj vyššej kategórie (na vyžiadanie – za príplatok) Deluxe (priestrannejšie) a apartmány (balkón, oddelený obývačka a spálňa) v izbách kategórie Deluxe majú navyše extra-služby (darček na privítanie, denná tlač – v apartmánoch)

Procedúry

Celý komplex podávaných liečebných procedúr zabezpečuje Balneorehabilitačné centrum II, Napoleonske Kúpele, Balneorehabilitačné centrum IRMA, Hotel Pro Patria.

Ponuka pobytov hotel Thermia Palace, Piešťany

Druh pobytu Cena /Pobyt
Kúpeľný liečebný pobyt
plnapenzia
min od 7 nc.
od 910 €
Viac info
Relaxačný pobyt extra
polpenzia
min od 2 nc.
od 230 €
Viac info
Redukčný pobyt
plnapenzia
min od 13 nc.
od 1 950 €
Viac info
Regeneračný pobyt
plnapenzia
min od 7 nc.
od 875 €
Viac info
Liečebno-preventívny pobyt
polpenzia
min od 6 nc.
od 720 €
Viac info

pieštany

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.