Bardejovské kúpele, hotel Alžbeta

Bardejovské kúpele sa pýšia tým, že patria medzi najstaršie kúpele s najdlhšou tradíciou poskytovania kúpeľných služieb.
V kúpeľoch objavíte mnoho pozoruhodných historických objektov, ktoré navodzujú atmosféru noblesy a sú aj architektonicky pozoruhodné a hodnotné.

Bardejovské kúpele pokračujú v rozsiahlych investíciách, ktoré ich kvalitatívne posúvajú k špičkovým kúpeľným a hotelovým zariadeniam na Slovensku. Naposledy otvorili štvorhviezdičkový hotel Alexander. Nový hotel vznikol komplexnou prestavbou bývalého hotela Minerál, ktorý viackrát zmenil majiteľov a bol dlhšie uzatvorený.

Hotel Alžbeta

bardejov-alzbeta

Historický hotel Alžbeta v Bardejovských kúpeľoch, ktorý nesie meno rakúskej cisárovnej Alžbety (zvanej Sisi), prešiel kompletnou rekonštrukciou.
Ubytovacie zariadenie nájdete za kúpeľným parkom, pri kúpeľnom dome. V ponuke má ubytovanie v jednoposteľových a dvojposteľových izbách. Alžbeta je prepojená s kúpeľným domom presklennou chodbou.

Súčasťou stavby je aj rekonštrukcia podkrovia, kde vznikne pri zachovaní krovov 26 nových lôžok. Okrem iného sa priamo v budove osadí aj výťah, ktorý doteraz chýbal. Rekonštrukciou sa hotel dostane z nuly na úroveň troch hviezdičiek.

Pri pobyte v bardejovských kúpeľoch sa odporúča návšteva samotného mesta Bardejov. Jeho historické centrum patrí k tým najkrajším na Slovensku, je tam aj krásny kostol a niekoľko múzeí.

Pobyty a cenník

NázovStravaDĺžkaCena /Pobyt
Rekreačný pobytplnod 2 nc.od 134 €Viac info
Seniorský pobytplnod 6 nc.od 432 €Viac info
Kúpeľný liečebný pobytplnod 6 nc.od 456 €Viac info
Kúpeľný liečebný pobyt extraplnod 6 nc.od 510 €Viac info


Hotely a pobyty v Bardejovských kúpeľoch

V Bardejovských kúpeľoch nájdete v ponuke viacero hotelov, penziónov a liečebných domov, ktoré okrem pohodlného ubytovania poskytujú aj kúpeľné wellness služby a mnoho kúpeľných  pobytov. Rezervovať si môžete liečebný či víkendový pobyt a mnoho ďalších pobytov alebo využite akciu a vyberte si niektorý z akciových pobytov, ktoré ponúkajú Bardejovské kúpele.