Bardejovské kúpele – skúsenosti

Kúpele ponúkajú rôzne úrovne služieb a každý má rôzne skúsenosti.
Ľudia sa pri výbere kúpeľov väčšinou delia na dve skupiny. Jedna chodí iba do tých „svojich“ a druhá hľadá rôzne informácie. A na to sú vhodné skúsenosti (recenzie) návštevníkov kúpeľov.

Prečo sa píšu skúsenosti (recenzie)?

Hlavným zámerom je podeliť sa o skúsenosti a názor. Čitateľov totiž zaujíma vlastní názor recenzenta. Teda informácie o tom, prečo ste sa rozhodli vyskúšať alebo za akým účelom ste sa rozhodli pre kúpele.

Čitatelia určite ocenia hlavne informácie o tom, čo sa vám páčilo a čo vám vyhovuje. Podobne cenné sú aj informácie opačné, teda čo vás sklamalo. Či boli vaše predstavy naplnené a či by ste tieto kúpele odporučili

A ako na to?
Ak máte skúsenosti s inými kúpeľmi skúste ich porovnať.
Sústreďte sa predovšetkým na kladné a záporné rysy vášho kúpeľného pobytu.
Na záver vašej skúsenosti napíšte vaše zhrnutie a váš postoj.

Kúpele Bardejov – skúsenosti (recenzie)
Pridajte sa a napíšte svoje nezávislé hodnotenie a skúsenosti, dojmy a zážitky z Vašich pobytoch v kúpeľoch.

.

3 komentáre k “Bardejovské kúpele – skúsenosti”

  1. Boli sme na výlete v Pieninách,cestou sme sa zastavili okúpať v kúpeľoch.Pochodili sme už kadečo ale toto bola jedna velká katastrofa,Zbytočne vyhodené peniaze.Kúpili sme si vstup do vnútorného bazéna a wlenes. Vnútorný bazén otras.V jednom kúte bola daka jedna tryska dáky hríb a pár perličiek.Na recepcii asi driemala dáka dôchodkyňa lebo sme tam stáli asi 10 min kým sme ju zbadali že sedí vedla v miesnosti.Napit sa vodu nebolo kde.Keď som sa spýtala plavčika či sa dá ist von do bufetu niečo kupiť,tak že nie lebo je to uzavreté.Ako keby sa nedal urobiť nejaký prechod aspoň aby si návštevníci mohli dať vodu či kávu.Dá sa ist do kaviarne ale to by sme sa museli prezliecť z plaviek lebo v plavkách nepustia ani von na terasu.Tak nám priniesol dáku vodu do hnusného uchytaného džbána a 1 zanesený pivový pol litrový pohár.Hovorím to nemáte male plastové poháriky,ved mi sme 4 ako máme piť z jedného pohára? No smola viac sme nedostali .Takže po takejto skúsenosti nikdy viac.

    Odpovedať
  2. Zdravotnicky personal je absolutne neochotny, sestricky su arogantne a povysenecke. Odporucam, iba ak nepotrebujete lekara…

    Odpovedať
  3. V kúpeľoch v Bardejove som bola na prelome september/október 2016 ako pacient Všeob. zdrav. poisťovni. Ubytovali ma na izbe č.106 v ubytovacom zar. František, izba bola veľmi vlhká a matrace boli plesnivé, postele smrdeli potuchlinou. Ako astmatička som tam spať nevedela, zhoršilo sa mi dýchanie, dusilo a dráždilo ma to na izbe, musela som si zvýšiť už aj tak silné inhalačné kortikoidy.
    Dostala som náhradnú izbu. Časovanie procedúr- organizovaný chaos. Časovali nás aj na čas určený na podávanie raňajok, alebo obedov. Spolubývajúca pacientka mi ochorela. Mala 38.7 C teploty, chrípku a celá bola zahlienená. Vyškrtli jej pochopiteľne procedúry, predpísali jej ATB a s obedárom sa vrátila na izbu. Nosila som jej 3x denne stravu. Ochorela som od nej aj ja. Vrátila som sa domov chorá, unavená a znechutená z Bardejova.

    Odpovedať

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.