Kúpele Bojnice – skúsenosti

Kúpele ponúkajú rôzne úrovne služieb a každý má rôzne skúsenosti.
Ľudia sa pri výbere kúpeľov väčšinou delia na dve skupiny. Jedna chodí iba do tých „svojich“ a druhá hľadá rôzne informácie. A na to sú vhodné skúsenosti (recenzie) návštevníkov kúpeľov.

Prečo sa píšu skúsenosti (recenzie)?

Hlavným zámerom je podeliť sa o skúsenosti a názor. Čitateľov totiž zaujíma vlastní názor recenzenta. Teda informácie o tom, prečo ste sa rozhodli vyskúšať alebo za akým účelom ste sa rozhodli pre kúpele.

Čitatelia určite ocenia hlavne informácie o tom, čo sa vám páčilo a čo vám vyhovuje. Podobne cenné sú aj informácie opačné, teda čo vás sklamalo. Či boli vaše predstavy naplnené a či by ste tieto kúpele odporučili

A ako na to?
Ak máte skúsenosti s inými kúpeľmi skúste ich porovnať.
Sústreďte sa predovšetkým na kladné a záporné rysy vášho kúpeľného pobytu.
Na záver vašej skúsenosti napíšte vaše zhrnutie a váš postoj.

Kúpele Bojnice – skúsenosti (recenzie)
Pridajte sa a napíšte svoje nezávislé hodnotenie a skúsenosti, dojmy a zážitky z Vašich pobytoch v kúpeľoch.

.

12 komentárov k “Kúpele Bojnice – skúsenosti”

  1. jún 2022, samoplatca LD Mier, pri prichode vystojite zatočený rad na recepcii a potom vas pošlu do prijimacej kancelarie, mohlo byť aj v info v maili. Vystavia vam učet, ale Fa si musite pýtať, aktivita by mala vyjsť z druhej strany, nasledne na recepcii vam povedia, že ste si mohli nechať otvorený účet_ lebo župany, parkovne, prip. dokupenie procedúr a pod., ale to už mate učet v ruke…???Som tu poprvé! Odborný personál, lekarske zabezpečenie, procedury perfektné, čo je super, nakoľko pridete z tohto dôvodu, procedúry efektívne naplanované. Izby maličke bez balkónu, v lete nevadí, ste vonku a na procedurach, ale že ani mydlo, ani sprchový gel (aspon davkovač na stene, ved nemusia byť tie male balenia, šetrime prirodu aj €), no keby som nezobrala, tak s tým „totačovým“ mydlom 2,5×1,5 cm si ani ruky neumyjem, ale hlavne že rúška a všade covid opatrenia. Upratovanie skvelé, čistučké, personal milý. Na izbe už wifi funguje, ako samoplatcovi mi chýbalo take bežne, ako varná kanvica, nemala som si cez deň a večer ako zaliať liečivo. To je v kúpeľoch Turčianske, Rajecké, bežné. Tak isto vstup do bazenov, ten bol neobmädzený pri vital+, ale už wellness v tom nebol. V obchode, ktorý nie je ani potraviny ani suveníry som si ledva kupila zubnu kefku, ktoru som si zabudla, každý deň striehli na nanuky, ktore stale neboli, ani nealko nápoje, hlavne že 3 obchody s handrami, ktore nepotrebujete, skôr tam chýba lekareň. V „školskej“ jedalni , kde si môžete vybrať jedlo až na 3.deň a v prijímacej kanc. som mala pocit, že si zmýlili liečenie pohyboveho ustrojenstva s „hlavou“…. Výber šalátov bol pestrý, chutné polievky aj strava, no príliš vela mäsových jedál na obedy aj večere. Prostredie to ale vykompenzovalo nádherou a možnosťou neskutočných prechádzok, čo ale bolo otravne až take retro, ako Grun a Duchon každa muzika, to by už vadilo aj mojim 80-ročným rodičom, ktorí to počúvali 50 rokov a este aj teraz ??? halló, ešte aj disco, to ako za trest ! Pri prechadzkach sme navštivili zámok, vyhliadku, cele Bojnice- jedna akciovka, pozdravujem, hanba- na kovovej vyhliadke s ošuntelými doskami Čajka vypýtať 10,-€ vstupne za ten výhľad !! Pardon, na Eiffelovku stojí 10,70€ pešo a to je teda iný level. Káva v drevenej búde na výhliadke drahšia ako na letisku s obsluhou, sorry, nevieme tú turistiku robiť. Takže mam dosť zmiešane pocity, Ak je snaha robiť niečo viac ako poukazy ZP, treba ist na školenie Česko, Maďarsko, Poľsko, stale sme najdrahší a „zaostávame“.
    Tie petúnie sú nádherné, žiaľ nezakryjú nedostatky. Ale Bojnice treba vidieť, sú krásne, útulné, všetko je o ľuďoch, možno treba vyskúšať aj iný kúpeľný dom, kde sa nebudete cítiť ako nesvojprávny.

    Odpovedať

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.