Bardejovské kúpele – Euro suvenírová bankovka

V Bardejovských kúpeľoch sa tento rok bude konať už 15. ročník Alžbetínskeho dňa. Je to pamätný deň kedy si v kúpeľoch pripomínajú významnú návštevu cisárovnej Alžbety, známej ako Sisi…
Slávnosť sa bude konať v nedeľu 19. augusta 2018 o 14.30 hod. pri pamätníku cisárovnej. Sprievodný program: prechádzka cisárovnej Sissi s Franzom Jozefom v dobových kostýmoch po areáli kúpeľov a možnosť fotenia sa s nimi. Rôzne sprievodné programy. Vstup voľný.

Euro suvenírová bankovka s portrétom SISI

Ak budete v Bardejovských kúpeľoch využite možnosť zakúpenia zaujímavého suveníru.
Euro suvenírovú bankovku s nulovou hodnotou, nápisom BARDEJOVSKÉ KÚPELE a portrétom rakúskej cisárovnej Alžbety (zvanej Sisi), si môžete kúpiť v sobotu 18.8.2018 od 10.00 hod. Cena jednej bankovky je 3 eurá a bude ich vydávať bankomat umiestnený na kúpeľnej kolonáde.
Predaj bude pokračovať aj v nedeľu 19.8.2018 počas 15. ročníka Alžbetínského dňa, pri príležitosti ktorého sa tento suvenír dáva do obehu.

Euro bankovka- bardejovske kupele a SISI

Kúpele Bardejov
V kúpeľoch nájdete kúpeľnú kolonádu, v ktorej je spolu 8 liečivých minerálnych prameňov. Prírodná liečivá voda a nedotknutá príroda sú hlavným bohatstvom kúpeľov, pre ktoré ich vyhľadávajú tisíce domácich a zahraničných klientov.

Pobyty v Bardejovských kúpeľoch

Máte na výber:

  • víkendový pobyt
  • liečebný pobyt
  • relax & wellness
  • senior pobyt

KÚPELE BARDEJOV – všetky pobyty